Casa Martí està situada a l’Alta Segarra, altiplà situat a la Catalunya central. En aquest territori el cultiu de lleguminoses (cigró, llentia, mongeta, fava, guixa…) tradicionalment havia acompanyat el conreu de cereal, ja que és una terra molt fèrtil per aquests tipus de cultius. A mitjans de segle XX, a causa de la mecanització del camp, el conreu de llegums es van abandonar i es va passar al monocultiu dels cereals com l’ordi i el blat. Però, en els darrers temps, una nova consciència en el context d’una agricultura més sostenible i responsable, a Casa Martí hem retrobat aquell saber fer dels avis, amb rotacions de cultius diversificades, i tornant a sembrar aquelles llavors oblidades.

Som una família de tradició agrícola. Creiem amb els productes naturals i de petita producció, així com en el consum de proximitat. Per això us oferim aquests llegums, que estem recuperant amb gran il·lusió.

Disposem de l’acreditació del Sistema de Venda de proximitat amb Venda directa de la Generalitat de Catalunya (VP/P/1289/2013) i el Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició del Ministeri de Sanitat (núm. 21.028778/L) per la transformació, l’envasat i l’emmagatzematge de la llegum cuita.

circuitcurt_color

PRODUCTES

Cigronet cuit 750 gr

Cigronet cru 500 gr

Cigronet cru 1 kg

Llentia pardina cuita 450 gr

Llentia pardina cuita 750 gr

Llentia pardina crua 500 gr

Llentia pardina crua 1 kg

Hummus 110 gr

Hummus a la farigola 110 gr

Hummus al romaní 110 gr

Cigronet i llentia pardina cuits 3.8 kg (per Restauració)

També servim sacs a granel de 5 i 25 kg de llegum crua

INFORMACIÓ LLEGUMS

[contact-form-7 404 "Not Found"]

           CASA MARTÍ

 

                                  25271 Sant Domí, La Segarra

                                  llegums@casamarti.cat

                                  Tel. 639 434 285 / 973 556 372